Luther tema i Nygård kirke

Publisert 08. februar 2017 av Tor Kristiansen

Reformasjonsjubileet er i fokus på flere samlinger i Nygård kirke i år. Søndag 12. februar klokken 18 innleder professor Torleiv Austad om «Bibelen i reformasjonens tegn».

Koret Sola Fide deltar sammen med kantor Endre Dåvøy. Det blir fokus på Bibelprosjektet Bibler og bibeldeler til Sentral-Asia.

22. februar klokken 19 underviser Karl Johan Hallaråker om Martin Luther. Tema denne gang er: Hvilke skrifter var Martin Luthers mest betydningsfulle skrifter? Dessuten peker han på: Hva betyr egentlig lov og evangelium hos Martin Luther?

Det blir ny samling 29. mars klokken 19. Da innleder Karl Johan Hallaråker om «Hva menes med "Guds to regimenter" hos Martin Luther?» og «Var Martin Luther virkelig antisemitt?»

Luther-samlingene fortsetter til høsten.

31. mars 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Bergen kirkelige fellesråd Powered by Agrando