Påskeutstillingen åpnet
KUNST: Anne Knutsdatter Wille ved et av sine malerier.

Publisert 10. april 2017 av Tor Kristiansen

Etter gudstjenesten palmesøndag ble årets påskeutstilling i Slettebakken kirke åpnet. I år er det kunstneren Anne Knutsdatter Wille som stiller ut sine arbeider.

– Å arbeide med kunst er for meg et spørsmål om å være eller ikke være. Billedkunsten har preget hele mitt voksne liv. Billedkunsten er som poesi og musikk, det som trøster oss i livets vanskelige perioder, sier Anne Knutsdatter Wille.

Hun er glad for å stille ut i Slettebakken kirke. Nylig har hun utsmykket det nye barnesykehuset på Haukeland Universitetssykehus. Det er to store malerier og 77 mandalaer, sirlig dekorerte sirkler, hun stiller ut i Slettebakken kirke.

– Å arbeide med sirklene får meg til å slappe av og finne fred. Her er en uendelig mulighet til variasjon og det gleder jeg med over, sier Anne Knutsdatter Wille.

Det er mulig å se hennes kunstverk i forbindelse med arrangementet i kirken i tiden frem til pinse.

28. juni 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Bergen kirkelige fellesråd Powered by Agrando