Ledig 60 % stilling som administrasjonsleder i Landås menighet

Bergen kirkelige fellesråd har 60 % ledig stilling som administrasjonsleder i Landås menighet. Stillingen kan kombineres med andre stillinger som er ledige i Landås menighet: 30 % frivillighetskoordinator eller 30 % menighetspedagog (se utlysning for stillingene i egen annonse).

Stillingen som administrasjonsleder gir rom for selvstendig saksbehandling og krever god evne til samarbeid og deltagelse i teamarbeid, samt evne til å arbeide ryddig og strukturert.

Ledig 30 % stilling som menighetspedagog i Landås menighet

Landås menighet søker etter en engasjert og dyktig menighetspedagog.

Bergen kirkelige fellesråd har 30 % ledig stilling som menighetspedagog i Landås menighet. Stillingen kan kombineres med andre stillinger som er ledige i Landås menighet: 60 % administrasjonsleder eller 30 % frivillighetskoordinator (se utlysning for stillingene i egen annonse).

Ledig 30 % stilling som frivillighetskoordinator i Landås menighet

Bergen kirkelige fellesråd har ledig 30 % fast stilling som frivillighetskoordinator i Landås menighet.

Stillingen kan kombineres med andre stillinger som er ledige i Landås menighet:  60 % administrasjonsleder eller 30 % menighetspedagog (se utlysning for stillingene i egen annonse).

Landås er et levende og engasjert nabolag ved Ulrikens fot, med blant annet Bærekraftig liv og en av Bergens største speider grupper.  Menigheten ønsker å være en aktiv bidragsyter i lokalsamfunnet.  Menighetens visjon har følgende overskrift: «Med himmel i blikket og jord under føttene».

Les meir..

Ledig 100 % fast stilling som diakon i Løvstakksiden menighet og Bergen Internasjonale menighet

Vi tror at en menighet ikke bare kan fylles med ord, men også må handle til beste for menneskene rundt oss.
Målsetningen til Løvstakksiden menighet, er å være en nærmiljøkirke, der ulike aktiviteter kan fungere som møtesteder for menneskene i området. Vår tanke er at menigheten skal ha et mangfold av tilbud, som møter de ulike aldersgrupper og livsfasers behov.
Bergen International Church (BIC) is a congregation for the International community in the greater Bergen area, organized within the Church of Norway.  The purpose of BIC is to make Christ known, believed, loved and followed among the International community in this area through providing worship, study of God’s word, fellowship, outreach and other activities.

Les meir..

Ledig vikariat i 50 % stilling som menighetspedagog/ menighetsarbeider i Bønes menighet. 2. gangs utlysning

I Bønes menighet i Bergen er det på grunn av permisjon ledig 1-årig vikariat som menighetspedagog/ menighetsarbeider fra 01.09.2017. Det vil kunne være mulighet å forlenge vikariatet, med ytterligere ett år.
Bønes menighets visjon er å være åpen, synlig og tilstede. Vi søker etter deg som vil være med å virkeliggjøre denne visjonen og ta del i det menighetsbyggende arbeidet med særlig fokus på menighetens trosopplæringsarbeid.

Les meir..
23. juli 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Bergen kirkelige fellesråd Powered by Agrando