en-USsv-SEnb-NOfi-FIse-NOnn-NO
Ledige stillinger

Ledig 100 % stiling som menighetspedagog/ frivillighetskoordinator i Søreide menighet

Søreide menighet søker en allsidig kollega til sitt arbeid med barn og unge, og frivillige i menigheten.
Stillingsnummer 14/391.

Ledig 70 % stilling innen trosopplæring hos Olsvik menighet

Arbeidsoppgaver for stillingen vil være knyttet til menighetens helhetlige trosopplæringsarbeid 0-18 år.
Stillingsnummer 14/390

Ledig stilling som eiendomsrådgiver 100 % fast

STILLING MED SAKSNR  14/344

Vår eiendomsrådgiver har sluttet for å gå over i annen stilling. Vi søker derfor etter en etterfølger som kan være med på å forvalte og utvikle våre mange eiendommer, i møte med brukere, naboer, kommunen m.fl. I årene som kommer vil vi ha store oppgaver innenfor eiendomsoverdragelser, eiendomskjøp, nybygg, vedlikehold m.m.
Les meir..
28. desember 2014 | Logg inn | Copyright 2014 Bergen kirkelige fellesråd Powered by Agrando