en-USsv-SEnb-NOfi-FIse-NOnn-NO
Ledige stillinger

Ledig stilling som barne- og ungdomsmusiker/ menighetspedagog i Fana menighet 100 % fast

Fana menighet søker etter en barne- og ungdomsmusiker/ menighetspedagog som har evne, gjennom blant annet musikk og sang, til å formidle kristen tro til barn og unge.

Ledig stilling som kirketjener i Skjold menighet 50 % fast

Skjold menighet ønsker en allsidig, pliktoppfyllende kirketjener, som har evnen til å ta initiativ og møte mennesker på en god måte.

Ledig stilling som kantor i Arna menighet 100 % fast

Arna menighet søker en engasjert og allsidig kantor, som er en pådriver for et bredt musikalsk menighetsbyggende arbeid.
Les meir..

Ledig stilling som administrasjonsleder /frivillighetskoordinator i Fyllingsdalen menighet 90 % fast

Bergen kirkelige fellesråd har ledig stilling som administrasjonsleder i 80 % og frivillighetskoordinator i 10 % i Fyllingsdalen menighet. Fra 1. mars 2016 er det mulig å øke frivillighetskoordinatorstillingen til 20 % slik at stillingen til sammen blir 100 % fast.

Ledig stilling som diakon i Storetveit og Bønes menigheter, 100 % fast

Storetveit og Bønes menigheter har ledig 100 % fast stilling som diakon. Vi søker en engasjert, motivert og utviklingsorientert diakon i hel stilling.

Les meir..
4. august 2015 | Logg inn | Copyright 2015 Bergen kirkelige fellesråd Powered by Agrando